Η εταιρεία

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1965 κατασκευάζοντας χειροποίητα πασούμια και παντόφλες στο πρώτο κατάστημα που βρισκόταν στην Πατησίων, το οποίο λειτουργούσε και σαν κατάστημα λιανικής.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το design είχαν σαν αποτέλεσμα την γρήγορη αποδοχή από τον κόσμο και την καθιέρωση του ονόματος Verona, συνώνυμο της άνεσης και της κομψότητας.

Στο πέρασμα του χρόνου καλύφθηκαν όλες οι ανάγκες της υπόδησης, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε παντόφλες και υποδήματα για όλη την οικογένεια και για όλες τις ώρες, συνδυάζοντας την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.

Παράλληλα, η γκάμα των υποδημάτων εμπλουτίστηκε από αξεσουάρ, όπως τσάντες, ζώνες, πορτοφόλια, καλσόν, ομπρέλες και διάφορες άλλες εκπλήξεις που ολοκληρώνουν την εμφάνισή σας.

Σήμερα λειτουργούν 6 καταστήματα, που σας περιμένουν να δείτε τις συνεχώς ανανεωμένες συλλογές και να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν.

Τα προϊόντα μας αποτελούν επίσης μια πολύ καλή λύση για τα δώρα που θέλετε να προσφέρετε, ικανοποιώντας όλα τα γούστα, πάντα σε προσιτές τιμές.

Verona

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.Αποδοχή